HR sparring

HR sparring er for dig, som ønsker hjælp til at styrke dit HR bidrag for at kunne være en værdiskabende samarbejdspartner for
forretningen.

Du får hjælp til at blive afklaret omkring din nuværende position i virksomheden, den rolle du ønsker at spille fremadrettet, og de konkrete handlinger der skal til for at opnå dette.

Workshops og facilitering

Indhold

Indholdet er fleksibelt og tilpasses dine specifikke ønsker og behov. Vi arbejder med emner som:

  • Mindset og tilgang til HR
  • HR leverancer, effekt og opfølgning
  • Kendskab til forretningen i virksomheden
  • Virksomhedens udfordringer
  • Drift og strategi – en balancegang
  • Konkrete indsatser til at skabe mere værdi

 

Forløb

Jeg tilbyder individuelle forløb, som tilrettelægges så det passer dig. Hvert møde varer 1,5 time, og kan foregå med fast frekvens (eksempelvis én gang om måneden) eller vi kan aftale fra gang til gang. Kortere sparring på telefon/skype og mail mellem møderne er inkluderet.

Forløbet købes som en klippekortsordning på 5 eller 10 gange. Herudover har du mulighed for at få en tillægsordning om telefonisk rådgivning og sparring omkring aktuelle udfordringer.

Praktik

Vi mødes i din virksomhed eller i mødelokaler hos kontorfælleskabet Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Marianne har været, og er ganske enkelt en fantastisk sparringspartner for mig. Med sin behagelige personlighed, som bl.a. kommer til udtryk via empati, positivitet og humor, en høj faglighed og sin professionalisme, har hun hjulpet mig med at blive mere bevidst om og fokusere på mine styrker, og dermed spille mig stærkere både personligt og i min HR rolle. Jeg vil til enhver tid anbefale Marianne både som personlig og professionel coach/sparringspartner.

Mette Agertoft

HR & Administration Manager, Bifodan A/S

Er du klar til en snak?

Jeg ringer dig op, og vi tager en snak om dine behov.

BLIV RINGET OP