Leder­coaching

Står du overfor én eller flere af nedenstående udfordringer, og har du brug for at styrke din lederrolle, kan et coachingforløb hjælpe dig med at komme videre:

  • Ny som leder
  • Større ledelsesansvar
  • Behov for større personlig gennemslagskraft
  • En særlig ledelsesudfordring
  • Manglende motivation i din lederrolle

Du bliver afklaret omkring dit nuværende ståsted, og hvad du vil med dit lederskab samt hvordan du får det til at ske.

Workshops og facilitering

Indhold

Indholdet er fleksibelt og tilpasses dine specifikke behov og ønsker.
Vi arbejder med emner som:

  • Selvopfattelse, motivation og værdier
  • Kompetencer og ambitioner
  • Rammebetingelser
  • Handlemuligheder

Forløb

Jeg tilbyder individuelle forløb, som tilrettelægges så det passer dig. Hvert møde varer 1,5 time, og kan foregå med fast frekvens (eksempelvis én gang om måneden) eller vi kan aftale fra gang til gang. Kortere sparring på telefon/skype og mail mellem møderne er inkluderet. Forløbet kan købes som en klippekortsordning på 5 eller 10 gange. Alternativt kan jeg tilknyttes din virksomhed som fast coach.

Praktik

Møderne aftales individuelt, og finder sted i din virksomhed eller i mødelokaler hos kontorfællesskabet Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø.

Det siger kunderne

Jeg følte, at hele coaching forløbet handlede om at forstå udfordringerne i den rette kontekst, og at tænde troen på, at jeg i høj grad selv kunne påvirke det hele i en bedre retning. Som ekstra bonus smittede Mariannes gode energi og humør altid helt ned i storetåen.

Lene Geismar

CFO, BHS Logistics A/S

Jeg var helt ny leder, da jeg begyndte et coachingforløb med Marianne Beck. Hendes coaching hjalp mig især til at lede opad, og til at fokusere og bruge min energi på de områder, hvor mine styrker ligger. Som et ekstra plus var mit energiniveau højere efter vores møder.

Christian Hansen

Projektleder, FOSS Analytical A/S

Marianne does not tell you what you want to hear, but what you need to hear. With her well-aimed feedback and advice, Marianne helps you to stay balanced and focused. This enables you to enhance both professional and personal results.

Torben Wiedenbein Reenberg

Director, Business Controlling, MOL, Nordic Tankers Trading A/S

Er du klar til en snak?

Jeg ringer dig op, og vi tager en snak om dine behov.

BLIV RINGET OP