Outplace­ment

Er for dig som er opsagt, og har brug for rådgivning og sparring til at tage næste skridt, og finde et nyt job, starte egen virksomhed eller på en uddannelse.

Du får hjælp til at blive afklaret omkring, hvilken ny rolle du skal vælge, hvor og hvordan.

Karrierecoaching

Indhold

Indholdet er fleksibelt, og tilpasses dine specifikke behov og ønsker. Du får redskaberne til at opnå større indsigt i hvem du er, hvad du kan og hvad du vil. Du får hjælp til at se muligheder, og med at overvinde begrænsende overbevisninger, så du kan udnytte dine styrker bedst muligt.

Vi arbejder med emner som:

  • Karrierehistorik, kompetencer og udviklingspotentiale
  • Motivation og værdier
  • Personlig præsentation (‘Elevatortale’, CV og ansøgning)
  • Jobindhold, aktuelle stillingstyper og søgestrategi
  • Interviewtræning

Forløb

Outplacementforløbet indeholder 8 møder, og tilrettelægges så det passer dig. Hvert møde varer 1,5 time, og vi aftaler næste møde fra gang til gang. Kortere sparring på telefon/skype og mail mellem møderne er inkluderet i forløbet.

Praktik

Møderne aftales individuelt, og finder sted i mødelokaler hos kontorfælleskabet Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Det siger kunderne

Med sit positive og opmuntrende væsen, er Marianne en god sparringspartner, der motiverer og perspektiverer forskellige fremtidige scenarier. Specielt havde jeg stor fornøjelse af sparring med Marianne inden en jobsamtale, så jeg mødte velforberedt op, velvidende hvad jeg som ansøger kunne tilbyde.

Tak for godt samarbejde :)

Gitte Wormslev

Release og Applikation manager, Rigspolitiet

I forbindelse med et outplacement forløb hjalp Marianne mig med at afklare, hvilke typer job jeg gerne ville have, og hvilken virksomhedskultur, der passede til mig. Da det nye job var i hus, fik jeg god coaching i, hvordan man starter på et nyt arbejde, og hvordan man får skabt en ny arbejdsidentitet og håndterer forventnings- afstemninger.

Lars Roldsgaard

IT-specialist, Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Det var af enorm stor betydning, at Marianne var hjælpsom i forhold til ansøgningsprocessen, men endnu vigtigere at hun var god og støttende over for alle de frustrationer og tvivl på egne evner, som man kan stå overfor som jobsøgende. Jeg er meget taknemlig for, at jeg i dag er startet i drømmejobbet, og stadig kan holde kontakten til Marianne.

Katrine Konyher

Marketing Manager, Volt ApS

Kære Marianne, du har fået mig til at tænke over min arbejdsfremtid, og har fået ’banket’ noget selvtillid ind i mig. Du har hjulpet mig med at få sat ord på de ting jeg kan, som ikke kun relaterer sig til det job jeg har nu, men kan også bruges andre steder. Din hjælp med at få skrevet et læsevenligt CV og en ansøgning, har været guld værd.

Gitte Aagaard Clausen

Supervisor, SEB kort

Er du klar til en snak?

Jeg ringer dig op, og vi tager en snak om dine behov.

BLIV RINGET OP