Workshops og facilitering

Ønsker du at styrke samarbejde og relationer i dit team, afdeling eller organisation, kan det være relevant at arbejde med det på en workshop. Jeg hjælper med at tilrettelægge et program og faciliterer processen på dagen, så der skabes engagement, og gruppen når i mål med og tager ejerskab for, det vi har aftalt.

Indlæg om HR
Har du brug for et indlæg om HR i forbindelse med undervisning, konference eller seminar, kan jeg hjælpe med at udarbejde og afholde en præsentation om det ønskede HR tema. Herudover kan jeg facilitere en efterfølgende plenum debat eller gruppearbejde.

Workshops og facilitering

Workshop indhold

Indholdet defineres i tæt dialog med dig, så det passer til jeres behov og ønsker. Det kan være med afsæt i et specifikt tema eller en teamdag med flere emner.

 

Din workshop kan omhandle

  • Feedback
  • Personlig gennemslagskraft
  • Samarbejde
  • Kultur, mindset og værdier
  • Ledelse
  • Opfølgning på trivsels- og ledermålinger

Form

Formen er præget af deltager involvering og interaktion, og veksler mellem plenum, gruppe- og individuelle øvelser.

Praktik

Jeres workshop kan afvikles over en halv dag (formiddag/eftermiddag) eller som et heldagsarrangement, evt med en opfølgningsdag. I har også mulighed for at afvikle en serie af workshops, som et sammenhængende forløb over en periode på eksempelvis 3 eller 6 måneder. Jeres workshop afholdes i jeres virksomhed eller i eksterne mødelokaler, som I selv booker sammen med forplejning.

 

Det siger kunderne

 

Marianne, I want to thank you for a great workshop on feedback and coaching! You really hit the objective spot on and the team really enjoyed the day! Overall, the day finished strong and we walked away with a good sense of purpose. So, I think it was a success. I appreciate your partnership!!! Mange tak!

Kim Troxell

Sr. Director, AbbVie

Marianne facilitated an inspiring day for our QA management team that was focused around QA mindset and manager effectiveness. It was a great day and Marianne drives meaningful discussions through an open positive mindset. I highly recommend her for your next manager team event.

Maja Pedersen

QA Sr. Director, Biogen

Marianne har deltaget som gæsteforelæser på Mannaz HR Business Partner-uddannelsen flere gange i 2018. Marianne er en meget kompetent formidler, som i den grad evner at inspirere og eksemplificere komplekse HR-udfordringer i øjenhøjde overfor erfarne HR-folk. Hun er dedikeret, meget engageret og i stand til at holde dynamik og energi mellem alle deltagere.

Hasse Steenbuch

Managing Partner, INCIPIA & Associate Partner, Mannaz

Kære Marianne, mange tak for din deltagelse og oplæg på Personalepolitisk Dag 2019. Du var en rigtig god formidler, og god til at facilitere den efterfølgende drøftelse, så de kommunale HR folks praksis og problemstillinger blev vendt.

Christina Nüssler

Chefkonsulent, COK

Marianne faciliterede en super sjov dag for os i management gruppen med en anderledes og visuel måde at se et mål/projekt.

Marlene Asklund

Director, QC , Biogen

Marianne er en fremragende coach, facilitator og underviser. Hendes styrke er fokus på output til fordel for leder/medarbejder og forretningen. Vi har været meget glade for den inspiration og det fokus, som Mariannes feedback træning har givet hele vores organisation. Tak for det gode samarbejde.

 

Anne Rønn Sørensen

Senior HR Business Partner, Santander Consumer Bank AS

Er du klar til en snak?

Jeg ringer dig op, og vi tager en snak om dine behov.

BLIV RINGET OP